11/01/2013

lomalla

Aijaijai on aika herkkua nää kahden viikon lomat!! Huomenna suunnataan Mesqueriin viettämään loman vikat päivät, mutta sitä ennen haluun päivitellä teille vähän mun tokan lomaviikon kuulumisia! Voilà!
 
IMG_3455IMG_3490IMG_3508
MAANANTAINA oli Ikea-päivä!! Loppujen lopuks meitä lähti vaan mä ja Zoé (oikeesti huhhuh nää ranskalaiset tekee läksyjä lomallakin..), mutta oli ihan huippu päivä ikean ihanuuksia katsellessa ja maistellessa! Hehe olin ihan intona, kun löysin ruotsinkielisiä kirjoja!! Oli pakko saada ikean lihapullia ja nam kun oli hyvää!! Ainut vaan, että perunamuussia ei ollu :( Mutta kanelbullarit löydettiin, joten kaikki hyvin! Vatsat täynnä kierreltiin vielä vähän kauppoja, koska ihan ikeassa kiinni on Atlantis-kauppakeskus, joka on varmaan hienoin kauppakeskus ikinä (toi kuva on ei-niin-hienosta kohdasta!) !! Siellä on myös Hollister, ja en oo koskaan käyny niin hienossa kaupassa, valot musa hajusteet kaikki!!! Tän jälkeen oltiin vähän aikaa Zoélla ja kävin sen jälkeen uimassa (aamulla kävin maailman lyhyimmällä lenkillä ikinä, 15 min XD ). Taistelen vaihtarikiloja vastaan kaikin voimin!! :D
IMG_3513IMG_3524IMG_3532
TIISTAINA aamu starttas 45 min lenkillä hostäitin kaa! Iltapäivällä mentiin mun luokkalaisen Clémencen kaa luistelee ja oli kyllä ihan sairaan huippua!! Hinta vähän kirpasis, jos täällä luistelemassa usein kävis, mutta valot musa tunnelma ja seura viihdytti pari tuntia, joten oli kyllä sen arvosta! Illemmalla menin Zoélle yökylään ja illalla syötiin sairaan hyvää raclettea!
IMG_3533IMG_3535IMG_3541IMG_3546IMG_3555
KESKIVIIKKONA iltapäivällä tänne Nantesiin mun luo saapui ihana argenttiinatar Delfi ja loppupäivä vietetttiin keskustassa pyörien ja illan kruunas illallinen taivaallisen ihanassa italialaisessa ravintolassa (mikä paras idea oli syödä yhen ruokalajin sijasta kahta, aina voi syödä puolet ja puolet)! <3 Jonoteltiin myös tunti Le Nid:iin ja kyllä kannatti kun maisema oli pimeellä ihan sairaan nätti!!
ha1ha2IMG_3644
TORSTAINA eli tänään miitattiin 8 vaihtarin voimin Halloweenin kunniaks :D Lounastettiin mäkkärissä (koska sinne on niin helppo löytää XD ) ja noin kuuteen asti istuttiin vaan kahviloissa jutellen ja nauttien toistemme seurasta! Huipun päivän kukkuraks käytiin muiden lähdettyä ecuadorilaisen Nicolen ja austraalialaisen Clairen kanssa elokuvissa kattomassa Gravity-leffa ranskaks puhuttuna! Koko päivältä tuli kyllä sellasta kuvamateriaalia että huh huh, ei teidän iloks pääse kyllä tällä kertaa kuin ihan pikku raapasu! Meidän piirin vaihtareista tänään nähtiin siis usalaisten Mollien ja Gracen, brasilialaisen Viniciuksen, uusiseelantilaisen Katien, ecuadorilaisen Nicolen, austraalialaisen Clairen ja argenttiinalaisen Delfiinan kanssa :)

5 comments:

  1. Ihana postaus taas! Millon skypetellään?
    Anni

    ReplyDelete
  2. Onko tuo se uus takki vai hostsiskon; tikkihihat ja "nahkaa" vai kangasta? Missäs indonesialais-Alya on kun ei oo näkyny vähään aikaan? Hihii sun suosituin välimerkki on kyllä nykyään huutomerkki :-D se piste löytyy sieltä entisestä paikasta alhaalta oikealta sitten kun taas tulee peruspäiviä vastaan!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ...ja mites tuossa vaihtariporukassa: millä kielellä kommunikoitte, meneekö ranskalla vai enkkua?

      Delete
    2. se uus takki on, ja ns nahkaa :) Ei liikuta enää sen kaa yhdessä. joo niin on totta toi huutomerkki, perus ranskalainen :D toivottavasti ei toi peruspäiväpiste löydykkään pian :) enkulla on pakko kun ollaan porukassa, että kaikki ymmärtää, mutta esim delfin kaa (ja muutenkin ku ollaan kaksin jonkun vaihtarin kaa) ranskaa puhutaan :) en tykkää puhuu täällä enkkuu.

      Delete