3/02/2014

kukkuu #1

Ennen kuin alotan kuulumisten kertomisen, käykääpäs laittamassa kysymyksiä TÄNNE! Teitä kuitenkin on noin yhdeksänkymmentä lukijaa, joten sais paljon kiinnostavamman postauksen, jos mahdollisimman moni laittais ees yhden kysmyksen. Kiitos :)
IMG_5868
Ole onnellinen. Tanssi. Juokse. Kävele kilometrien ajan merenrantaa pitkin. Laula kuin lintu. Kerää kokoon kaikki ne hetket. Säilö ne kuin hunaja.
    Mun muistin mukaan pitäs aloittaa niinkin kaukaa kuin torstai 6. helmikuuta, kun usalainen Leah kutsui mut konserttiin kuuntelee sen lempibändiä Phoenixia, joka esiinty täällä Nantesissa! Oli kyllä tosi kiva bändi, olin yötä Leahilla, ja seuraavana päivänä olikin lähtö sinne Bretagnelle Ellin ja Johannan kaa.
IMG_5586
   Leffaa (ihana Voleuse de livre -kirjavaras ja ikean pullat leffaeväänä Yasminen kaa <3 ), pita-ravintolassa lounastamista ja sydänkeksejen syömistä kavereitten kaa, vanhojen tanssipäivien eka "ois kiva olla nyt Suomessa" -tunne Ranskan aikana, crêperiessa lounastamista Nantes-vaihtareiden kaa, ja sunnuntaiset lisätanssiharkat, välipalaksi Ikean pullaa ja Kaunotar ja Hirviö -elokuvateattereilua hostsiskon kaa = VIIKKO 7 /2014
IMG_5834IMG_5838IMG_5845IMG_5846IMG_5860IMG_5863
   Seuraavan viikon keskiviikkona pidettiin Tea & Chocolat party Zoén ja Yasminen kaa, namskis!! Mä oon rakastunu täällä muuten teehen (mutta ei valmiikspussitettua teetä, paitsi menthe reglisse!) <3 Kasasin ja lähetin myös paketin Suomeen; paikallisia herkkuja ja isille paikallista musaa! Samana iltana mentiin teatteriin luokan kaa. Esityksen nimi on suomeks Valeltajan merkki, oli oikeesti tosi hyvä, se puhu vakavista aisioista, mutta sai nauraa kyllä paljon. 
IMG_5870IMG_5875IMG_5878IMG_5889
   Torstaina tuli saksan opiskelijoiden kirjekaverit Munchenista, ja Italian opiskelijat lähti Milanon lähistölle viikoksi (ne myöhästä lentokoneesta, mutta onneks ne sai bussin sitten lopulta!). Zoén kirjekaveri Swenja oli ihan sairaan ihana, tehtiin niiten kaa kaikenlaista mm. näytettiin kaupunkia (ja herkkuja), lauantaina oltiin kaupungilla toisen kirjekaveriparin kaa,.. 
   Lauantaina täällä oli myös tosi iso manifesti uutta lentokenttää vasten. Oltiin siis kaupungilla samaan aikaan, mutta vaikka olikin 13 loukkaantunutta, kauppoja mäsänä yms, oltiin tosi kaukana turva-aidoitetulla alueella. Perheen ja isoäidin kanssa muuten lounastettiin hostveljen (hotelli)ravintolassa, ja namskis kun oli hyvää! Otin siis pääruoka + jälkkäri -buffetin. Samana iltana mentiin Zoé, Swenja, Alice, Leah ja Manon kattoo yhtä ihan kesäteatterityyppistä esitystä. Sunnuntai oli ihan huippu, mutta laitan sen ja muut loput kuulumiset toiseen postaukseen :)IMG_5893
IMG_5904
Rakastan näitä katuorkesterieta Nantesissa!
IMG_5910
Mentiin sinne tornin huipulla olevaan baarrin kattomaan miten laaja mielenosoitus on!
IMG_5914
Tätä maailmaa ja sen lentokenttää vastaan.
IMG_5952
Nantes oli sitten etusivulla.
IMG_5936
Käytiin myös ihan meidän koulun vieressä olevassa puistossa, jossa on myös hauskoja vuohia :)
IMG_5890IMG_5891IMG_5894IMG_5898IMG_5906IMG_5913

No comments:

Post a Comment