1/12/2014

syömässä x5

On tää elämä kyllä tällästä syömistä :D Maanantai-iltana oli Rotary-illallinen, tällä kertaa vähän erilainen (tuleeks tohon sanaan kaks ällää vai yks????), koska oli vaan tollasia ns. alkupaloja, juustoo ja (sen takia) viimeiseksi galette de roi (loppiaisleivonnainen), kerta oli aivan oikee päiväki sille! Tuolta leivonnaisesti siis löytyy yks esine, jonka löytäjä on kuningatar/kuningas, oon varmaan selittäny jo? Mä sain muuten mun klubilta belgialaista suklaata lahjaksi, koska mulla on niin hyvät arvosanat, oon aktiivinen ymsymsyms.

   Torstaina käytiin lounastamassa aasialaisessa ravintolassa Zoén, Yasminen, Alicen, Léan ja Manonin kaa. Oli hyvää totta kai :) Iltapäivällä kahviteltiin Nicolen kaa.

   Perjantaina käytiin kahvilla Zoén ja Yasminen kaa koulun jälkeen. Musta on tullu niin ranskalainen, kun dippasin mun keksit kaakaoon, nam!!

   Muuten eka lomanjälkeiseen kouluviikkoon kuulu junailua, koska meen junalla kouluun (ratikkapysäkin vieressä on juna-asema, josta pääsen koulun vieressä olevalle juna-asemalle 10 minuutissa), keskiviikkona kävin yhen kaverin kaa pikaisilla ale-ostoksilla (täällä on 5 viikon alet menossa!!), iltapäivällä myöhemmin piti yhtä kouluprojektia varten käydä kattoo sotanäyttely ja oikeesti tykkäsin (oikeesti tää Ranska tekee musta tämmösen), ja perjantaina illalla käytiin shoppailee vähän äitin ja siskon kaa.
   Lauantai-iltapäivänä Elli (ollaan siis samassa piirissä täällä, mutta asutaan vähän kaukana!) tuli tänne mun luo yökylään, koska sunnuntaina meillä oli täällä Rezéssä rotarypäivä. Kerettiin käydä yks kauppa keskustassa ennen kuin treffattiin usalainen Leah, ecuadorilainen Nicole ja viimeistä iltaa Ranskassa viettävä austraalialainen Claire, jonka kunniaksi me tavattiin. Käytiin eka näköalabaari Le Nid:ssä ja sen jälkeen mentiin yhteen Nantesin parhaista ravintoloista! L'Entrecôte:en on aina ihan hullut jonot, me oltiin puolissa välissä kun ovet aukes seiskalta eli päästiin ekalla kerralla sisään! Jotkut siis joutu oottaa siellä tunti, tunti puoltoista ennen kun pääsi syömään sitä taivaallista ruokaa <3 Ravintolassa on siis tarjolla vaan yks ruoka-annos, joka on pihviä, kastiketta ja ranskalaisia, ja siis NAM <3 Ja kaiken lisäks sait tupla-annoksen, kun pöytään tuotiin vati josta sai santsata lihaa ja tarjoilijat toi lisää ranskiksia. En oo koskaan ollu tollasen ruuan suurin fani, mutta toi oli ihan liian hyvää <3 Jälkkärit olikin sitten ei hyviä.. :S Mutta oli ihana ilta!!

   Sunnuntai meni siellä Rotaryjutussa, joka oli outboundeille eli ranskalaisille lähteville vaihtareille. Me inboundit enemmänkin harjoteltiin meidän laulua talent showta (maaliskuussa Pariisissa esitetään) varten aamulla, lounas, ihan muutamat laulukerrat ja sitten esiteltiin outboundeille ja vanhemmille maamme ihan spontaanisti. Haha, kaikki rakasti mun ja Ellin Suomi-esittelyä :D Sitten piti sanoo heipat, ja mulla on jo nyt jo ihan kauhee ikävä kaikkee niitä ihanuuksia :S (Koska en saa kuvatekstejä ihme flickrin kiukuttelun takia, niin alla olevasta kuvasta: Savannah Canadasta ja Elli! Mun on pakko voittaa lotossa, että mä pääsen toteuttaa kaikki matkat näkee kaikkia! Toinen kanadalainen Kate ei päässy tulee, mutta noi kanadalaiset on kuin suomalaisia <3 )

6 comments:

  1. Kerro, minkälaisen Suomi-esityksen piditte Ellin kanssa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. siis ei sitä valmisteltu yhtään, kun meille sanottiin 10 min aikasemmin, että kohta kerrotte noille teidän kotimaasta. puhuttiin mm. joulupukista, suklaasta, saunasta, avantouinnista, luonnoista yms :)

      Delete
  2. Me käytiin sillon pariisissa luultavasti tollasessa samanlaisessa ravintolassa! Ainaki ruuat on samat ja idea on sama, nimee en nyt millään muista nii en oo varma:D ai että se oli ihan sairaan hyvää!! Terkkuja täältä kylmästä<3 marika

    ReplyDelete
    Replies
    1. mä ajattelinkin, että oottekohan te just tossa syöny, mutta kun sillä ei kai ei oo ravintolaa pariisissa, joka on vähän outoo!! mutta varmaan on muitakin tollasia :) niimpä nam <3 terkut takasi!! <3

      Delete
  3. Haha maailman parhaita kuvia!!! :D Rakastan sua, bisous! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. merci michelle <3 bisous, je t'aime aussi!!

      Delete