10/12/2013

50

Viideskymmenes päivä täällä?!?!?!?! Ekaks päivä ei ollu mikään parhain, koska oli pirun kylmä ja Zoé on viikon Saksassa ja joudutaan pärjää viikko ilman sitä maailman ilosinta ihmistä, mutta kun science-tunnin (ekaa kertaa koitin opiskella siellä, vähänks oon reipas!) jälkeen huomasin hostäitin viestin, että paketti oottaa kotona, ei voinu olla ku super hyvällä tuulella taas!!! Paketista paljastu lämpimiä vaatteita, tuliaiset tokalle ja kolmannelle perheelle (saatte tuliaisista kuulla vasta, kun oon kolmannessa perheessä, koska ainakin mun kolmannen perheen sisko tietää tän blogin osotteen, nii en haluu ottaa riskii, että yllätys paljastuu!) ja ruisleipää ♥ Kiitos äiti!! ♥
IMG_3061
   Tää on varmaan joku vaihtarisairaus, että en ees jaksa muistella, mitä kaikkee oon lähiaikoina tehny! XD No kuvien perusteella, keskiviikkona mentiin saksalaisen sielunsiskoni Emman (jonka kolme kuukauden oleskelu täällä loppuu jo vajaan kahen viikon päästä) kanssa piknikille L'Île de Versailles -nimiselle (?) saarelle/puistoon. Joen varsi, mun leipomat pikku "Tarte Tutti Frutti" -piirakat, Emman omenapiirakka, tuoremehut, salmiakkia, Fazerin sinistä, saksalaisia karkkeja, suklaatikkuja ja ranskaks höpöttelyä kaikesta mahollisesta! Sää oli perfecto, kaikki oli perfectosti!
IMG_2990IMG_2993IMG_2996
   Piknikin jälkeen mentiin Zoén, Alicen ja Lylian kaa Le Nid (linnunpesä)-nimiseen näköalabaariin, joka on Nantesin ainuun pilvenpiirtäjän huipulla. Aivan huikeet näköalat (unohdin laajakulmaobjektiivin kotiin!) ja toi paikka on sisutettu niin hauskasti!!!!
IMG_3003IMG_3014IMG_3042IMG_3055    Vielä muutamii kuvii viikonlopulta, kun oltiin Mesquerissa, seilaamssa ja Guérandessa ja Pen Bronssa! :) Mä muuten nautin tästä tosi paljon, että kirjotan maailman sekavinta postausta, koska en yleensä anna itteni kirjottaa tällästä! :) Tiiättekö, tänään on ollu sellanen tunne, että haluun päästä puhuu suomee, melkeinpä ekaa kertaa. Samaan aikaan haluun puhuu ranskaa. Koska kaikki, oikeestikin koko Ranska tai ainakin lycée Clemenceau, koska huomennakin on kouluu (onneks alkaa vasta kympiltä ku maantiedon proffa ei oo koulussa joten tunti peruttu!!), tekee läksyjä ja lukee ens viikon miljooniin testeihin, tästä illasta tuli nyt koti-ilta. Miljoona asiaa rästissä, mullaki ois koulujuttuja, aion viedä pikkusiskolle osoitetun kirjeen kohta postiin, haluisin lähtee juoksulenkille, pukee kaikki noi ihanat lämpimät vaatteet päälle ja kattoo leffan ranskaks, syödä lisää ruisleipää, syödä saksalaisia haribo-karkkeja (juu oon luvannu ittelleni, että syön karkkia vaan keskiviikkoisin ja viikonloppuisin yhtenä päivänä, mutta en voi pysyä mun lupauksessa XD ), ja pitäs oikeesti nyt koittaa lähettää eteenpäin bustrip-lomakkeet! Okei oli pakko laittaa paketissa tullu kevyttoppatakki päälle XD Huomenna meen yöks Yasminelle, jos lomakkeet sitä varten on ok, jos ei nii lähen Mesqueriin hostvanhempien kaa! Bisous, nähdellään!! :)
IMG_2956
Kotiloita keräämässä!
IMG_2926
Täällä tosiaan ei mennä sienestää ja marjastaa vaan tongitaan merenpohjasta jotain tosi nameja elukoita syötäväks XD
IMG_2964
Terve lokakuu, bikiinikausi on silti käynnissä!!! ♥
IMG_2911IMG_2890IMG_2941photo
P.S. Kirjotin tän tekstin alkuillasta, mutta en jaksanu oottaa, että kuvat latautuu, joten lähdin lenkille, vähän lihaskuntoa ja illallistamiseen meni kaikkinensa reilut pari tuntia, että vähän venähti tän julkaseminen :) Lenkkeily kaupungissa ja Ranskassa yleensäkin on miljoona kertaa kivempaa ku Suomessa, täällä mä pystyn nauttii siitä!!!! Anni, sunki kirjeen postitin ennen tota lenkkiäkin! Tykkään perjantai-illoista, vaikka yleensä kaikki kaverit tekee läksyjä ja seuraavana päivänä pitää herätä kouluun, koska perjantaisin on aikaa illalistaa perheen kaa! :)
  

8 comments:

  1. iik, älä kaada venettä! Ihania kuvia... täällä on joulusuklaat jo tulleet kauppoihin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo koitan!! Kiitos ja kiitos että aiot lähettää mullekin joulusuklaata!! :)

      Delete
    2. ilman muuta totta kai :-)

      Delete
  2. Jee, nyt vaan kirjettä odottelee! :)
    Anni

    ReplyDelete