10/19/2013

coucou

(Kirjoitettu keskiviikkona 16.10.-13)
Coucou eli kukkuu teille vaan suomeks :) Viikonloppu tuli siis vietettyä yökyläillen mun kaverin Yasminen luona! Syötiin marokkolaista tosi hyvää ruokaa, kierrettiin keskustan söpöt pikkuset suosikkikauppamme läpi (löysin maailman täydellisimmän ranskalaisen jälkkärikirjan ja syötiin järkyn hyvää croisant amandes:ia) , katottiin leffa ja sunnuntaina käytiin ns. ulkoilmakirppiksellä. Sunnuntai-iltapäivällä söin ekaa kertaa pancakeseja ja totta kai oli tosi hyvää!
IMG_3065IMG_3076IMG_3078
   Maanantaina Emma tuli meille ja tehtiin "Pommes au nid" eli omenat linnunpesässä XD ja kävin supernopeella uintireissulla. Tiistaina tehtiin Yasminen kaa pullaa, mutta tällä kertaa tuli ranskalainen versio, koska kohoamista ei tapahtunu lainkaan,  ja voi ja sokeri päätti karata pullasta ja karamellisoitua pullan ulkopuolelle :D Ja illalla oli normaalisti modern jazz, ja se on kyllä yks viikon kohokohdista, koska ah ne koreografiat on niin rakkautta!! <3 Tänään käytiin Alicen kaa lenkkeilee ja oli kyllä tosi hyvä lenkki ja -seura!! Muutes, Suomessa mun astmaattiset keuhkot ei tykkää yhtään lenkkeilystä, mutta täällä se ei satu yhtään!! <3 Lenkkeilyn jälkeen näin pitkästä aikaa Leahia ja mm. päästiin yhtien opiskelioden projektivideoon ja meidän piti enkuks (halusivat että puhutaan vältisti enkkuu, vaikka toisillemme Leahin kaa jutellaan ihan ranskaks..) kertoo mielipiteemme puhelinkopeistä, ja tunnin etsimisen jälkeen löydettiin kauppa, josta löyty Bensimon-kengät. Bensimonit täällä löytyy jokaiselta vähintäänki se kaks paria ja kaiken maailman värit on saatavilla, joten olihan munki pakko saada yhdet!
IMG_3084IMG_3099IMG_3101IMG_3104IMG_3106
   Lomat lähestyy, enää muutama päivä!! Jee kivaa, mutta toisaalta taas kaikki opiskelee just nyt ihan sairaasti, ku tällä viikolla on tosi paljon kokeita/testejä. Joten yleensä kaikkien suunnitelmat illoille, myös keskiviikko- ja perjantai-illoille on opiskelu. Mutta älkää huoliko, tykkään edelleenki mun elämästä täällä tosi paljon ja tekemistä riittää, en oo antanu ranskalaisen koulun häiritä mun menoja :)

EDIT (lauantai 19.10.)
Moikka! Tää postaus on siis ootellu julkaisuaan neljä päivää nettikatkoilun takia!! Eli en teitä tahallaan hyljännyt!! Keskiviikkoiltana netti katkes just ennen tän julkasua ja saatavilla se on ollu ihan muutamia sattumanvaraisia kertoja, jolloin oon koittanu mennä nettiin kännykällä! Mutta nyt ollaan mun kaverin Alicen kanssa Mesquerissa ja ihan teidän takia epäkohteliaasti tulin nopeeta kirjottaa tän!!

4 comments:

  1. Mä RAKASTAN mantelicroissanttia!!! Ja vähä jännä et siel ostetaa viel tennareita ( en oo kertaakaa nähny tollasia täällä :o), tälläpäi ollaa jo nilkkureissa... Buu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moi aussi!!! <3 MITÄ EIKS TEILLÄ OO SIELLÄ BENSIMONEJA!!! :O Joo no oli jotkut vähä sitä mieltä, että miks mä ostan kesäkengät just ennen talven tuloo, mut voi olla että ei Tuu yhtä kylmä ja luminen talvi tänne mihin ollaan totuttu :D

      Delete
  2. Just! Meillä täällä jo 10cm lunta, sinä siellä kesäkengissä :D
    Pikkusisko

    ReplyDelete