6/13/2013

käyntikortti on ranskaksi une carte de visite


Terve! Yllätin just itteni, kun sain aikaiseksi tehdä ja tilata mun käyntikortit! Rotaryvaihtareilla on siis tapana teettää käyntikortteja, joita voi sitten jaella muille vaihtareille ja tutuille. Tilasin 500 kpl vistaprintiltä. Oli tarkotus tilata 300 kpl, mutta ei ollut vaihtoehtoja 250 ja 500 välillä ja hintaero oli muistaakseni 4 euroa, joten otin sitten reilusti :D 9 € makso siis 500 kpletta, mutta hintaa kertyi toimituksesta yms., joten loppujen lopuksi tuli maksamaan noin neljäkymppiä. Alet oli kuitenkin reilut, sillä tavallisesti tuollainen tilaus olisi ollut 90 €. Mutta pitääpi jaella kai reippaasti noita käyntikortteja, koska muuten saan raahata sen 250 kpl kotiin! Mutta alla näette millaisia käyntikortteja tulen sitten jakelemaan (paitsi pituussuunnassa oikee vähän kapeempi)!
käyntikortti3     Mietin aika kauan tota noita mun paljaita olkapäitä. Ei kai se ole liian epäsiveellinen? Tuo kuva ei kuitenkaan herua ole nähnytkään ja lisänä noi sumennukset, joten pysyin sitten tuossa kuvassa! Muita kuvavaihtoehtoja ei oikein ollut ja ei kai nyt kukaan tuollasesta kuvasta käyntikortissa kauhistu!
    Olis tosi kiva, jos kertoisitte mielipiteitänne mun käyntikortista! Anonyyminä voi aina kommentoida kans :) Joten kommenttia tulemaan, s'il vous plaît! :)
 
Bisous,
Nelli

P.S. Kannattaa kuunnella toi ihana kappale, yks mun ranskalaisista lemppareista! ♥

 

15 comments:

  1. Jätitkö sen toisen puolen ihan tyhjäks vaan? Mietin ite et jättäisinkö tyhjäks vaan :)
    Mun mielestä noi paljaat olkapäät ei oo yhtään liian paljastavat. Hieno käyntikortti! n__n

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo jätin mä, kun en keksinyt mitään sinne. okei, kiitti! :)

      Delete
  2. Ei oo munkaan mielestä liian paljastavat nuo olkapäät! :) Ja kivat effektit kun reunois menee ne värit sillee jännästi, y'know :D Ja kiva fontti, ilonen kuva ja ilonen toi vihree taustaväri kans, joten tosi kiva käyntikortti! (:

    ReplyDelete
  3. Hei!:)
    toi sun kortti on ihan peruskiva, värit ja fontit tosi jees, enkä usko et noi paljaat olkapäät maailmaa kaataa;D
    ainoot miinukset tulee tost ite kuvan muokkauksesta... tosi kiva idis toi tarkennus siuhun, mut se jää vähän tönköks ja focus on iha siun leuassa ja suussa. miulle jää muuteki vähä sellane pliisu olo tost muokkauksest, ja voisin saanoo et tykkäisin kortista ilman mitää ylimääräsii muokkauksii, vaik olkapäitä (ehkä?) yrititkin peitellä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. moi! kiitos kommentista, oikeestikin tykkään saada rakentavaa kritiikkiä! oot oikeessa, ei toi muokkaus oo niin onnistunu, mutta eiköhän se mee pikkusessa kortissa ihan ok :)

      Delete
  4. Kannattaa kuunnella: Souf Feat. Nadjy, Tuesy & J.Reyzs - Mon Amour Pour Elle, jos et oo viel kuunnellu! ;) Ihana biisi :)<3 Ja toikii on hyvä minkä linkkasit! :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa enpä oo tuota kuullu vielä, meenpä heti kuuntelee :)

      Delete
  5. ihan kiva käyntikortti! :D suomipuhelnnumeron laittaminen on mun mielestä hassua koska saat sieltä kumminkin uuden numeron ni jotkut voi sekottaa ja vahingossa soittaa suominumeroon.
    Onko noi tekstit tarpeeks isolla että näkyy kun se käyntikortti on sellanen minimaalinen? :)

    ite tilasin 250ja mul on 220 niist viel jäljel. muil vaihtareil oon antanu ja joillekki kavereil mut muuten ei ooo kyl tullu annettuu. mut ahkerasti vaan jakelemaan niit sit ranskassa ettet joudu raahaamaan takas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo niin mietin tota suominumeroo, mutta päädyin sitten kuitenkin laittaa sen, kun yhtien rotexien käyntikorteissa, jotka sain lahdessa, oli ne kans. mut ajattelin kirjottaa tohon viivalle sen ranskanumeron, ehkä ne tajuu soittaa siihen ja kyllä mä illalla varmaan katon mun suomikännykkää kans :)
      hmm joo saa nähdä, että saako tekstistä mitään selvää, hope so :)
      okei no pitääpi olla sitten ahkera jakelee! :O :D
      kiitos kommentista :)

      Delete
  6. hei mun mielestä toi on hyvä! :) ja ei toi oo yhtää epäsiveellinen! Mäki tilasin ton 500 kpl mut must tuntuu tuun raahaa niitä ihan älyttömästi takasin kotii XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos heidi! :) joo nyt kun rupes ajattelee, niin saattaa tulla hyvinkin se 300 takasin :D mutta vois alkaa jakelemaan heti suomessa vaikka kaikille klubin jäsenille ja hmmm.. randomeille vastaantulijoille, niin kyllä ne saa jaeltua :)

      Delete
  7. Sun blogis näyttää tosi mielenkiintoselta, jään seurailemaan sun tarinaas vaihtarina:) Mä rakastan ranskan kieltä ja kulttuuria! mulla ois matkablogi, jossa kerron mun kielimatkasta Ranskaan, matkustelusta ja kielten opiskelusta yleensäkin:) Jos sulla on aikaa ja jos kiinnostaa niin käy kattoo! liityin muuten sun lukijaks :>

    http://flyingforever.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. jee kiva! :) et moi aussi, j'aime la France (yllätyys) <3 oi kiinnostaa, meen heti lukemaan :)

      Delete