5/11/2013

moms ❤ croissants

IMG_5001IMG_4996IMG_4993 Hei!!! Oon lykänny ja lykänny tätä croisantti-postausta, koska ei oo ollu sopivaa saumaa jakaa teille tätä ihanaa herkkua, mutta nyt on! En oo varmaankaan ainut, jolle esim. äitienpäivälahjojen keksiminen tuottaa vaikeutta. Budjetti ei oo kummonen ja musta äitien- ja isänpäivälahjat pitäs olla itse tehtyjä, niin kuin pienenä aina oli! :) Oon käyny läpi "tällä lahjakortilla saa yhden olohuone-keittiön imuroinnin" -lahjakortit ja nyt mun lahjat on aika usein itse leivottuja! Mun mielestä aika hyvä lahja, koska kuka nyt ei ruuasta tykkäis, ja musta ainakin ois ihanaa saada synttärilahjaksi vaikka vasta leivottuja  ja itse tehtyjä pikkuleipiä!   Joten tässä yksi (myöhäinen) äitienpäivälahjavinkki: croisantit!! Nam nam noi on niin hyviä ja näitä croisantteja (click alempi resepti!) oli tosi hauska tehdä. Joten eipäs muuta kuin huomenna aamulla jauhot esiin ja leipomaan äitille croisantteja!
  Tuo resepti on muuten oikein hyvä, mutta mä esim. laitoin varmaan vain puolet tosta jauhomäärästä :) Aikaa mulla kului varmaan 2h, mutta tota oli oikeasti hauska tehdä, koska siinä oli tosi jänniä vaiheita, eikä tarvinnu kertaakaan vaahdottaa mitään (se on niin tylsää leipomisessa..). Ja mikä ihaninta, vajaan 15 viikon päästä pääsen syömään tota ihanuutta jos ei joka päivä, niin sitten viikottain tai usein kuitenkin ❤ RANSKA ❤
Amitiés,
Nelli

6 comments:

  1. Tosi kiva blogi,ihanaa tekstiä!
    Minuakin voi käydä moikkaamassa blogissa: www.beautiful--are-tou.blogspot.com ja liitythän lukiaksi jos pidät!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos paljon :) onko toi sun blogin osote oikein, kun en löydä sitä? :S

      Delete
  2. kiva blobi!
    www.unelma-elamasta.blogspot.fi

    ReplyDelete
  3. moi! tuli mielee sun edellisestä postauksesta, että voiko kesävaihtoon lähteä jos on alle lukioikäinen? kiitos jos vastaat ja kiva blogi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. moikka! kyllä voi! rotarin sivuilla lukee, että kesävaihto on tarkoitettu noin 15-20 vuotiaille, joten siitä vain hakemaan :) kiitti ja tsemppiä!

      Delete