7/26/2013

blogeja amerikoista

Ja nyt en siis tarkoita pelkkää usaa, vaan koko Pohjois-, Keski- ja Etelä-Amerikkaa! Näissä maissa olikin jo vähän valinnanvaraa, joten tää postaus olikin huomattavasti vaikeempi tehdä kuin se edellinen. Toivottavasti tykkäätte, kommentteja voi edelleenkin laittaa anot niin kuin lukijaksi kirjautuneetkin!
 
ARGENTIINA:

Tässä mun uusin blogirakkaus! Heta lähtee ihanaan rannikkokaupunkiin Argentiinaan Rotaryn kautta. Tykkäsin itse ainakin ihan hirmuisesti ja tulikin ahmastua koko blogi alusta loppuun yhdessä hujauksessa! Kuvat ja teksti siis jätte bra!

Rosa oli STS-vaihtarina 2010-2011 Argentiinassa. Tää blogi on yks ensimmäisiä vaihtariblogeja, jonka mä luin ja tässä blogissa on sitä jotain! Paras juttu oli se, että Suomeen tuliaiseksi lähti mukaan argentiinalainen poikaystävä!!!
 
BRASILIA:

Rotary-vaihtari Heidi lähtee miljoonakaupunki Curtibaan, Brasiliaan! Oon seuraillu tätä blogia jo kauan ja ootan innolla, että saan lukea lisää Heidin brassi-elämästä.

Kiira, Rotary 2012-2013. Eli juuri Brasseista palanneen vaihtarin blogi, jossa ihanat kuvat, teksti ja mun suosikkina varsinkin postaukset Rotaryn järjestämiltä retkiltä kuten Amazonilta!
 
CHILE:

Tätä Chile-blogia kirjoittelee Elli, joka on myöskin Rotary-vaihtari. Tosi paljon hyviä postauksia, sellaisia, jotka kiinnostaa tulevia vaihtareita varmasti! Teksti myös niin sujuvaa, että ei puuduta lukea blogia alusta loppuun kerralla.

Voi ei mun on joskus pakko päästä ammattikorkea/yliopistovaihtoon!! Ja sen ihan tän blogin syytä! Ihan muutama päivä sitten puolen vuoden ammattikorkeavaihto Chilessä on loppunut tämän blogin kirjoittajalla. Ihania kuvia ja ihanaa kuvailua Chilen elämästä. Chile-postaukset alkavat siis tammikuulta, mutta linkki vie etusivulle!
 
KOLUMBIA:
 
Ville, joka on samasta Rotarypiiristä kuin mä, on tän vuoden ainut Kolumbia-vaihtari. Tarkempana suuntana Cali-niminen kaupunki, joka on toiseksi suurin Kolumbian kaupungeista asukasluvultaan.
 
pos

ECUADOR:

Tässä Ecuador-blogissa seikkailee niin ikään Rotary-vaihtari. Iina asui viime vuoden Quitossa, joka on siis maan pääkaupunki, ja näytti nauttivan vuodesta niin täysillä kuin vain pystyy!
 
KANADA:

Blogia kirjoittaa Atte, Rotary-vaihtari, joka suuntaa vajaan parin viikon päätä NYCin kautta Ontarion Midlandiin, Kanadaan. Suurena plussana hieno ulkoasu!

Jos ette oo koskaan lukenu ns. "tupla-vaihtariblogia" niin tässä ois yks hyvä! Kanadaa edustamaan tää blogi pääsi siis Minnan osuuden vuoksi, mutta blogista puolet on Sannin vuodesta Espanjassa. Kuvat on hyviä ja Kanadan upeat maisemat tulee tosi tutuiksi.
 
op

MEKSIKO:

Tää ihanuus kertoo Elinan vuodesta Meksikossa avec Rotary! Ei voi tulla kuin hyvälle mielelle, kun tätä blogia lukee.

Emilia on kotiutunu Mexico Cityn liepeille ihan muutama päivä sitten! Rotaryn kautta ollaan taas matkassa ja tää on tosi kiva blogi kaikin puolin!
 
PERU:

Peru-blogeja ei tuntunu löytyvän mistään enkukskaan, mutta tässä ois korvikkeena muutama postaus avainsanalla "peru" blogista, jonka kirjoittaja on asunut muun muassa Perussa. Älyttömän hienoja kuvia!

EDIT:
Täältä löydät enemmän Peru-postauksia kyseiseltä kirjoittajalta, ajalta kun hän asusteli vielä Perussa!
 
USA:
 
Tässä ihan uus tuttavuus mulle ja tosi hyvä sellanen! Outi lähte Exploriuksen kautta Texarkana-nimiseen kaupunkiin, joka sijaitsee Texasin, Arkansasin ja Lousianan rajalla Jenkeissä. Tykästyin tosi paljon tekstiin ja ulkoasuun, joten suosittelen kaikille!
 
Kaikkien lukemieni usa-blogien joukosta valitsin "vanhaksi" blogiksi Millan jenkkivuodesta 2011-2012 kertovan blogin. Rotareista saa ainakin ihna älyttömän hyvän kuvan, sillä Millalle oli siellä Minnesodassa järjestetty mm. tapaaminen Mikko Koivun kanssa!!!! Toi on jotenkin ihan käsittämätöntä!! Ja kaikin puolin tosi kiva blogi, joten kannattaa käydä kurkkaamassa!
 
Bisous,
Nelli
 
P.S. Huomenna saan laittaa herätyskellon soimaan ennen aamuviittä, koska suuntana Tampere ja miitti ihanien Ranskattarien kanssa!!! ♥ ♥ ♥
P.P.S. Viikko meni aika pitkälti Täydenkuun tanssien esityksiä katsellessa, mutta tiistaina kävin lääkärissä allekirjotuttamassa sen lappusen, että voin osallistuu tanssitunneille Ranskassa. Pankkiasiat on kans kunnossa, nyt vaan ne pinssit ja tuliaiset ja ja tuhat muuta asiaa!!

8 comments:

  1. Toosi kiva tää, paljon uutta luettavaa löyty taas :) Vaikka sun aasiapostaus meniki tässä on kattomisen arvoinen intia-blogi jonka kirjottaja lähtee sinne tänä syksynä käymää lukion loppuu http://www.lintiassa.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiva kuulla :) okei kiitos, saatan linkata ton jossain vaiheessa vielä :)

      Delete
  2. Ihanasti kirjotit miun blogista tuohon! Kiitos paljon :)

    ReplyDelete
  3. Moi! Mun vanhasta blogista löytyy läjäpäin postauksia siltä ajalta kun vielä asuin siellä Perussa, jos joku moisia postauksia haluaa käydä lukemassa: http://www.rantapallo.fi/sarrrri/tag/peru/ :)

    Ja kiitos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. okei, kiitos! lisään tuon tähän postaukseen, kun tuun seuraavan kerran bloggailee :)

      Delete
  4. Tosi kiva ku tässä oli noita poikienki kirjottamia vaihtariblogeja koska niitä on tosi vähän ja ei meinaa löytyy mistään! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep onneks niitäki on aina muutama tarjolla :)

      Delete