7/24/2013

blogeja etelä-afrikasta, oseaniasta ja aasiasta

Hei! Kiitos linkkauksista vielä kerran! Esittelen kolmessa osassa näitä blogeja ja nyt ensimmäisenä vuorossa siis Etelä-Afrikka, Oseania ja Aasia. Ja ai niin! Etsin noiden teidän linkkaamien kaveriksi lisää blogeja, että saisin tavoitteen uuden ja vanhan blogin linkkaamisesta täytettyä. Ihan jokaisesta maasta en löytäny hyvää toista linkattavaa, mutta siinä nyt on teille hetkeksi luettavaa! Kaikki maat ovat siis sellaisia, joihin Rotary lähettää! Toivottavasti tykkäätte :)
etelä-afrikka
Helmiina lähti vuosi sitten Cape Towniin vaihtoon Exploriuksen kautta. Blogissa kuvat ja teksti kunnossa! Ennen ja jälkeen vaihdon blogissa on lifestyle-tekstiä, mutta linkistä pääsette kesäkuun loppupuolelle, jossa viimeistään postaukset vaihtuvat vaihtovuoteen liittyviksi!
 
Toiseksi SA-blogiksi löytyi niin ikään Exploriuksen kautta lähtenyt vaihtari! Kirsi viettää vuotensa puoliväliä Kapkaupungissa, lähti siis talvilähdöllä! Kuvat ovat tässäkin blogissa upeita ja tekstiä lukee mielellään!
Australia
Sara on meitä tämänvuotisia Rotary-vaihtareita ja lähti viikko sitten tiistaina Singaporen kautta Cairns-nimistä kaupunkia Australian koillisrannikolla. Oon lukenu tätä blogia alusta asti ja suosittelen lämpimästi!
 
Tää blogi on odotellut mun suosikit-listalla lukemista jo hyvän aikaa ja nyt mulla oli hyvä syy alkaa ahmimaan sitä! Rakastuin nuihin kuviin! Emma on siis Sydneyssä, Exploriuksen kautta ja talvilähdöllä. Eli vielä puolet Emman vuodesta jäljellä!
Uusi-Seelanti
Emilia on just muutama päivä sitten majoittunut Kerikeriin, Uuden-Seelannin pohjoissaaren rantakaupunkiin! Rotaryvaihtari on siis kyseessä ja suosittelen, että käytte kurkkaamassa tätä ihanaa blogia!
 
Jos NZ jäi kiinnostamaan, tässä vielä lisää luettavaa! AFS-vaihtari Heidi asusteli vuoden 2012 siellä kaukana ja upeita maisemia löytyy sivu sivun perään täältäkin!
Etela-Korea
Rotaryvaihtari Nea lähtee Icheoniin samana päivänä kuin me ranskattaretkin eli juuri alle kuukauden kuluttua 23.8.!
 
YFU-vaihtari Katariina on kirjoitellut isoin kuvin varustettuja postauksia Koreasta talvesta asti!
Intia
Intia-blogeja edustaa AFS-vaihtari Nooran blogi ajanjaksolta 2009-2010. Kuulumisia ihanasta, eksoottisesta maasta, tarkempina koordinaatteina Pune, Maharashtra, India!

EDIT:
Pune 412 108, India
Sain tämän postauksen teon jälkeen vielä linkin tähän kertakaikkisen upeaan ja inspiroivaan blogiin, jonka kirjoittaja lähtee piakkoin täysstipendin turvin suorittamaan lukion kaksi viimeistä vuotta UWC Mahindra Collegeen Intiaan. Jotkut ovat varmaan kuulleet tästä hankkeesta, mutta lyhyesti sanottuna siis ehkä maailman siistein tilaisuus elämään kaksi vuotta ulkomailla ilmaiseksi! Koko blogi on mun mielesti täydellinen; älyttömän hienot kuvat, sujuva teksti ja kiinnostavampaa aihetta ei voi olla!
 
Japani
Annu lähtee edustamaan Rotarya ensi kuun puolivälissä Yokohamaan, Japaniin. Omasta blogiarkistosta tää blogi on löytyny jo hetken aikaa.
Thaimaa
Tää teidän kaikkien on pakko käydä katsomassa!!!!! Ehkä mun kaikkien aikojen lemppari vaihtariblogeista! Kyseessä siis Vaulan, viimevuoden Rotaryvaihtarin, järkyttävän ihana blogi, jonka tekstiä ja kuvia ei voi liikaa ylistää! Joten klick click! (P.S. Jos Vaulan ihanat postaukset kiinnostaa lisää: HALFNESS)
Taiwan
Rotaryn kautta Taiwanissa! Tai ei ihan vielä, mutta kuukauden päästä juuri lentokoneessa kohti Taichungia. Hyvät kuvat, teksti ja ulkoasu!
Turkki
Suomalaisten vaihtareiden blogien puutteessa nyt kyseessä amerikkalaisen Haleyn blogi. Joten Turkista kiinnostuneet ja muutkin, käykääpäs kurkkaamassa!
 
Bisous,
Nelli
 
P.S. Oh là là 30 PÄIVÄÄ!!! Tänä päivänä (siis 23.7. eli sehän on jo eilen) on ollu koko ajan vaan mielessä, että KUUKAUDEN päästä lähetään! En malta oottaaa!!!! Onneks mulla on enemmän ku paljon tekemistä, joten seuraavat päivät meneekin kiitäen ohi.
P.P.S. Ihan btw, Suomen Rotaryn nuorisovaihdon sivuille on päivitetty lista tän vuoden lähtijöiden määrästä. Kannattaa tulevat vaihtarit käydä kurkkaa täältä!

7 comments:

  1. Hei apua mitä! Kiitti ihan hurjasti, aika hassua että löysit mun blogin täältä netin syövereistä, mut ihanaa jos tykkäät :') Mahtava idea tää vaihtariblogien linkkailu, niistä on varmasti iloa sekä nykysille että tuleville vaihtareille!

    Mä jään innolla seuraileen sun seikkailuja! Oon opiskellut ranskaa nelosluokalta lähtien ja käynyt itse maassa pari kertaa, voin kyllä sanoo että tuut ihan varmasti rakastumaan siihen maahan, kieleen ja kulttuuriin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha juu mulle linkattiin sun blogi ja tykkään tosiaan ihan hirveesti siitä! :) jep, toivottavasti ja luultavasti on apua, tosta voi olla helpompi rueta päättää omia maitaan :) jee hienoo, kiva kuulla että seurailet :) oon jo nyt ihan rakastunu ranskaan ja kieleen yms yms, mutta luulen, että se syvenee tästä vielä paljon paljon lisää! :D

      Delete
  2. Olen hengannut pari kuukautta Thaikuissa ja saavuin juuri kolmatta kertaa Bangkokkiin. Nyt mielessä on, että mihin Aasiassa seuraavaksi. Tää on hauska kaupunki mutta olisi kiva löytää jotain toisenlaista. Nyt on nähyt rannat ja suurkaupungit, mikähän olisi hyvä suunta sitten. Näitä finskien blogeja selailemalla varmaan jotain idistä alkaa irtoamaan... Vai pitäisiköhän vaan luottaa pallareiden passiivis-agressiiviseen vinkkailuun...? Vai Mondon ja Kulkurin ja muiden matkalehtien laimeiluihin. Pah. Ota tästä maailmasta nyt tolkkua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi kuulostaapas kivalta! hahah toivottavasti löytyi apua :D

      Delete
  3. Ai, mä huomasin nyt että munkin blogi on täällä! :D Ihanaa jos siitä on ollut hyötyy:)

    ReplyDelete