7/20/2013

wanted: lisää blogeja

Hei!! Kiitos linkkauksista ja lukijaksi liittymisistä! Vielä puuttuu monista maista linkkauksia, joten oisin tosi ilonen, jos linkkailisitte vaikka omia lemppareita vaihtariblogeista. Näistä maista ei oo tullu vielä yhtään blogia: Columbia, Ecuador, Etelä-Afrikka, Belgia, Sveitsi, Itävalta, Tsekki, Unkari, Intia, Kroatia, Meksiko, Peru, Turkki!! Nuo onkin vähän erikoisempia vaihtomaita, mutta jos tiedätte blogin, joissa seikkaillaan esim. edellämainituissa maissa, laittakaahan linkkiä tulemaan TÄNNE! Kaikkien maitten blogit on totta kai enemmän kuin tervetulleita! "Vanhoja" blogeja on tullut muuten vain yks ja oon varma, että ootte lukenu hyviä vaihtariblogeja, joten kertokaahan niistäkin :) Alan tekee ekaa postausta noista linkkauksista varmaan maanantaina!
IMG_9309IMG_9442IMG_9465    Tässä vielä vähän kuvia mökiltä! Sää oli ihan surkee, mutta olipa ainakin aikaa opiskella vähän sitä ranskaa. Torstaina kävin siellä klubikokouksessa ja sain kaks viiriä mukaan jjee :) Rotaryvaihtarit siis vie hostklubille sponsoriklubin viirin ja jos saa toisenkin viirin mukaansa, niin se viedään hostpiirille. Ja bleiseri oli ekaa kertaa in action! :)
IMG_9487IMG_9486
   Toi kakku on ranskalainen marjakakku (resepti) ja ihan superhyvää!! Joskus vuodenvaihteessa ku suunnittelin jo mitä tarjoisin mun läksiäisissä, niin ajattelin, että ois niin kiva päästä Ranskaan, niin voisin tehdä tota kakkuu sitten läksäreihin :D No nyt mä sitä sitten pääsen tarjoilee!
IMG_9371IMG_9319IMG_9372
   Viikon päästä meillä on ranskattarien kanssa miitti Tampereella, kolmen viikon päästä ollaan hakemassa Camillaa kotiin Karkusta ja viiden viikon päästä oon ekaa kokonaista päivää Ranskassa!!! 33,7 päivää ja sitten lähtee kone kohti Pariisia! ♥
 
A bientôt,
Nelli

2 comments:

  1. tosi ihania kuvia ja kiva logi, liityin ja liittyisitkö munkin blogiin :)
    http://fromdaytoday-karo.blogspot.fi/

    ReplyDelete