8/29/2013

comme une française

(= kuin ranskalainen)

Käsillä puhuminen, ilmeily, muu elehdintä! Haha en ollu melkein tunnistaa itteeni siltä videolta, ku oon näköjään ominu ranskalaisten tavan puhuu eli elehdin tosi paljon, ja lisäks vaikutan jostain syystä nokkavalta tossa välillä, ainaki suomalaisten silmissä :D Mutta siis kaikki on paremmin kuin hyvin, mulla on ollu viime päivät pullollaan tekemistä!! Rakastan tätä paikkaa!! Huom! Video tehty eilen illalla..
 
EDIT: Ou mai en tiiä onko tavallista, että saan ladata tota videoo tyyliin kuus tuntia (tai enemmän) :O Mutta videon lisäks vähän viime päivien kuvia. Tänään nähtiin kaupungilla yhen uusi-seelantilaisen oldien (tammikuussa saapunut) ja indonesialaisen newbien kanssa. Oli tosi kivaa, sää täydellinen ja ah rakastan ranskalaisia vaatekauppoja!!! :) Kävin myös tapaamassa mun nuorisovaihtoasiamiestä ja viemässä hänelle emergency fund -rahat, passin, yms. Tää monsieur oli kyllä tosi mukava ja en malta oottaa että saan tavata mun koko rotaryklubin! Täällä kokoukset on aina neljän viikon välein ja totta kai ruokalautasen kera, nam!! Vielä pitää kuitenkin oottaa vajaa kuukausi, että on ekan kokouksen aika :)
IMG_1370IMG_1408IMG_1414IMG_1502IMG_1395 EDIT nro. 2: Jeah jeah voi mennä hetken aikaa, että multa toista videoo tulee, koska itse tää videon latausprojekti on kestäny nyt sen päivän :D Kun nukuin ja olin kaupungilla, ei se tietenkään ladannu, mutta oh mon dieu tää on nyt vähän liikaa! Äskön tultiin leffasta, käytiin kattoo hostien kanssa sellanen tanskalainen elokuva nimeltään hijacking. Mä ymmärsin!! Siinä puhuttiin tanskaa ja enkkua + ranskaks tekstitykset, joten kolmen kielen avulla selvisin :)

16 comments:

  1. miten oot oppinu ääntämää ton ranskalaisen ärrän? :D se tuntuu vaa niin vaikeelt ku kokeilee ja sult se tulee tollee luontevasti! :D miten sen ylipäätään oppii jos ei osaa? ymmärtäiskö ne silti mitä sanoo jos ei sanois sit ärrää kunnolla/oikein? XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. en tiiä ainaki mua autto ku joskus pari vuotta sitten äänsin ranskan sanoja nauhan perässä. alussa se on aika vaikeeta ja sen harjottelussa tuli aina kauhee jano :D ööö riippu vähän ihmisestä, että ymmärtääkö, ei välttämättä ku suome ärrä on niin erilainen :D harjotellessa kannattaa sanoo se ärrä ihan överisti kurkusta, siitä on hyvä sitten myöhemmin työstää sitä :) ranskan perussanoissa on usein toi ärrä, pitää vaan rohkeesti uskaltaa käyttää sitä ja hävetä itteensä mahollisimman vähän, nii kyllä se siitä :)

      Delete
  2. PALJON ONNEA 17-VUOTIAALLE JA OIKEIN IKIMUISTOISTA SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINNE RANSKAN MAALLE :-)

    ReplyDelete
  3. Hei Nelli! Kummitätikin poppoineen Lahdesta ONNITTELEE sydämellisesti seitsentoistavuotiasta!

    ReplyDelete
  4. Paljon onnee Nelli!! :D ja ihania noi sun kuvat aijai

    ReplyDelete
  5. Onks siellä näkyny niitä hyvännäkösiä miehiä!?
    Jatta

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah XD ei täällä muita ookkaan, kaikki on hyvännäkösiä!! mutta ei kauheen pitkiä :(

      Delete
  6. hyvää synttäriä :) ja hahahah jatta :D

    ReplyDelete
  7. Oiii! Sull on niin ihanaa siellä!! Tee noita videoita paljon lisää!!
    T. Pikkusisko :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha joo muuten ihan hyvä idea mutta siinä lataamisessa menee oikeestikin se päivä.. :D

      Delete
  8. näyttää ja kuulostaa ihanalta! ihanaa että nautit ja sulla on kaikkee tekemistä ja kokemista siellä! hyvää synttäriä vielä tätäkin kautta<3 Marika

    ReplyDelete
    Replies
    1. täällä on ihanaa! ja kaikkee ihan hullun paljo, että just ja just kerkeen vastata näihin kommentteihijn :D kiitos <3

      Delete