8/08/2013

le rendez-vous d'Helsinki

(=Helsingin miitti)
IMG_0065IMG_0077
Moi! Tiistaina miittailtiin toista kertaa ihanien Ranskattarien kanssa! Karo ei päässy tulemaan, joten ei oltu taaskaan täyslukuisia. Mutta Elli, joka ei päässyt Tampereelle, oli nyt paikalla ja meidän paikallisoppaana :) Suunnattiin ekana tietysti kahville jo saapuneiden kanssa ja loput liittyi meidän mukaan hetkee myöhemmin. Kun oltiin höpötelty siinä aikamme, lähdettiin Kamppiin kattomaan, jos Angry Birds-kaupasta löytyis jotain tuliaista. Ei löytyny!
a6a7a5IMG_0257
   Seuraavaks taidettiin lähtee jo syömään La famiglia -ravintolaan, jossa oli niin hyvää ruokaa!! Ollaan näköjään erikoistuttu "perhe"-nimisiin ravintoloihin, koska la famiglia on perhe italiaksi ja Tampereella kahviteltiin la famille:ssa, joka on ranskaa ja tarkoittaa myöskin perhettä :D Mutta vaihtarit on yhtä suurta perhettä, joten täähän sopii jätte bra!! :P Istuttiin sielläki varmaan toista tuntia, koska eihän vaihtariporukalta ikinä puhuttavasta oo puutetta! :)
a1
Johanna -> Laval, D1650 / Aino -> Thionville, D1790 / Amanda -> Lunéville D1790 / Kaisa -> Aix-les-Bains, D1780
a2
Heidi -> Bayonne, D1690 / Essi -> Rodez, D1740 / Elli -> Saint Maixent l`École, D1510 / Nelli -> Nantes, D1510
a3
Piiri 1790 ja 1510!!
IMG_0138
   Koska jokaiseen kunnolliseen vaihtarimiittiin Helsingissä kuuluu photoshootit Tuomiokirkolla, sinne oli seuraavaks suunta! Kun oltiin ostettu miittipinssit muistoksi takkiin, mentiin Stockmannille. Oikeestaan vaan linnoittauduttiin sushibaariin ja juteltiin, kunnes ekojen oli aika lähtee. Essin ja Johannan kanssa mentiin vielä picknikille Espan puistoon, koska meillä lähti bussit/junat vasta seiskan kasin aikaan.
IMG_0276IMG_0282IMG_0288IMG_0310IMG_0315a4
   Oli tosi kivaa taas, täydellinen sää, huippu seura! Seuraavan kerran nähdään suurimman osan kanssa Helsinki-Vantaalla 2 viikon ja noin 12h päästä! Me Pariisiin lentävät hommattiin itsemme siis samalle lennolle. Mut Kaisa, Aino ja Amanda lentää eri paikkoihin, joten jouduttiin sanoo heipat pitkäks aikaa! Oli niin outoo sanoo "Nähdään Pariisissa! Hyvää vaihtovuotta!" (Maaliskuussa Pariisissa on joku rotaryjuttu, johon kaikki Ranskan vaihtarit menee) Miitti Ranskassa näiden ihanuuksien kanssa ois kovasti toiveissa, mutta asutaan niin kaukana toisistamme ja sääntöjen takia se on tosi vaikeeta järjestää. Mutta Suomessa nähdään varmasti vielä! (Kaksi heistä saa nähdä mut muuten joka päivä koulussa kahden vuoden ajan, ku ollaan palattu Suomeen! :D ) Mutta 15 päivää ja oon toivottavasti luultavasti jo Ranskan kotona!! ♥

8 comments:

  1. nää kuvat on kyllä ihania! en kyllä sisäistä vieläkää et 2 vikkoa jälellä, hulluu!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos :) niimpä, en mäkään oikein, mut niin ihanaa!! kohta päästään alottaa vaihtovuosi jeee <3

      Delete
  2. Ei oikeesti voi sanoo et "nähään maaliskuussa Pariisissa!!" :D En voi uskoo tätä vieläkään.. mut jälleen ihania kuvia Nelli, merci beaucoup ❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. niimpä, ihan outoo!! :D mitä ihmettä kaks viikkoo ja ollaan siellä :O kiiiitos aino <3

      Delete
  3. en kestä ku ootte nii tiivis porukka! :-) Ite en tosiaan oo hakemallakaan löytäny vielä kaikkia rye saksa-vaihtareita ees facebookista :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha joo ollaan itekki ihmetelty miten tää näin hyvin on menny! höh toivottavasti kerkeette kuitenkin vähän tutustuu ennen lähtöö!

      Delete
  4. Hei apua nää kuvat.. :D mutta sä oot kyl huippukuvaaja muuten koska nää on tosi hyvälaatusia ja hienosti esillä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha saat olla musta ylpee, kun hillitsin itseni ja en laittanut susta tänne niitä hauskimpia ja ihanimpia kuvia, joista Sä ite et kyllä tykänny!! :D merci mon amie!!!

      Delete