12/16/2013

16

HYVÄSTI LUMIA. Viime lauantai-sunnuntai meillä oli rotaryviikonloppu kahen piirin voimin täällä Nantesissa. Majouduttiin yhessä nuorisohostellissa, johon en kyllä jalallani enää astu. Oli tosi kivaa siihen asti, kunnes lauantai-iltana puoliltaöin Johanna ei löytäny enää sen kameraa, enkä mä mun kesäkuun lopulla ostamaani täydellistä nokia lumia 920:sta. Rahat oli hävinny myös 5-,2- ja 1-senttisiä lukuunottamatta lompakosta, pankkikortti onneks tallessa! Multa meni siis puhelin, 70€, Johannalta pokkarikamera (haha akku jäi huoneeseen), kännykän laturi (joka oli kameran vieressä, varas oli vissiin luullu, että se on kameran laturi) ja rahaa, amerikkalaiselta Leahilta rahaa, ja Ellin marimekkopenaali, joka muistutti luultavasti lompakkoa.
   Rotarit sai siis heti kuulla tästä varkaudesta, mutta piti oottaa aamuun ennen kuin mitään pysty tekee. Jäi yöunet kyllä ihan pariin tuntiin, koska eka kun kolmelta viimeistään oli nyyhkytetty ja koitettu muistaa jokainen yksityiskohta avaimen olopaikasta (oikeesti tällänen suomilukiossa jätetään etuoven eteen kännykät ja rahat ruokailun ajaks -tyyliin tuttunu suomalainen oli tosiaan järkyttyny ja raivoissaan samaan aikaan että tällästä tapahtuu XD mut oli kyllä talo täynnä sellasia ihanuuksia, että ei mitään hätää <3 ), heräsin paljon ennen puoli kasin herätystä siihen kun maha oli ihan sairaan kipee. Mahakipu sitten kesti aika lahjakkaasti iltaan asti, iltapäivällä aspiriinien jälkeen sai vähän helpotusta onneks.
IMG_9681
   Sunnuntaiaamuna kun muut meni luistelee, mä ja Leah kahen rotaryn kaa mentiin poliisilaitokselle. Nyt on siis ranskalainen poliisilaitos koettu, siis hei onhan toikin kokemus!!! Rikosilmotus siis tehty ja poliisi on ymmärtääkseni jotenkin lukinnu mun kännykän, ettei se enää toimi tai jtn. Rotaryt tietää kuka se varas kaikella luultavuudella on, kyseessä on ainakin nimen perusteella arabitaustainen mies, jonka huone oli 5 m meidän ovelta. En tiiä kiinnostaako teitä nyt jokainen yksityiskohta, mutta kaikki täsmää tähän miehen tekemisiin la illalla ja su aamuna. Näin itekin sen monta kertaa, ja aamupalalla Ellin puhelimeen tuli puhelu mun numerosta, oli viissiin kiinnostunu näkemään, että kenen kännykän on pölliny. Mun täydellinen lumiani, jonka eteen paiskin aika reilusti töitä, on siis nyt vain enää haave. Joululahjaks ei todellakaan tulossa uutta, ei vaikka se oiskin ihan parasta.
   No tää varkaus, väsymys ja mahakipu sai mun sunnuntain aika tehokkaasti pilalle, mutta oli kyllä maailman parhaat olkapäät maan päällä mun tukena <3 Lauantai oli kuitenkin tosi kiva, ja huomen aamuna saatte sitten lisää kuulla tästä toisesta Rotary-viikonlopusta.
  

2 comments:

  1. voi ei!! mutta eikö sulla (teillä) oo mahdollisuutta saada noita takasin, kerran varas on selvillä? tai edes vakuutuksesta saada rahoja? :) ja olitteko siis jättäny sen avaimen johonki vai kui :o
    toivottavasti kaikki selviää !

    ReplyDelete
    Replies
    1. no enpä usko, että niitä löytyy. toivottavasti vakuutus korvaa, sen verran kuitenkin tein töitä ton kännykän eteen ja se oli täydellinen, ja koska sitä maksetaan joka kuukausi, niin ei huvittais maksaa vielä seuraavaa puoltatoista vuotta varastettua kännykkää. kiitos, toivon kans!! :)

      Delete