12/18/2013

18

ROTARYVIIKONLOPPU. Eli meitä oli noin 80 koossa, kun piirit D1510 (Pays de la Loire) ja D1650 (Bretagne) otti suunnaks mun ihanan kotikaupungin Nantesin. Olin oottanu tota viikonloppua kuin kuuta nousevaa, koska pääsin näkemään varsinkin mun ihanat suomitytöt Ellin ja Johannan pitkästä aikaa!!!! Nelli, opettele olemaan kiljumatta ... ... ...
IMG_4271
Maillé-Brézé -laivamuseo, joka sijaitsee 5min mun kotoo :)
IMG_4277
Maailman ihanimmat suomitytöt Johanna ja Elli!!
IMG_4304
Siellä oli (ainakin melkein) suomenlippu!!
IMG_4305
Komeit poikii löydettiin laivalta!!
IMG_4308
Kuka kustantaa mulle matkan Canadaan???
IMG_4314
Kippis part. 324234
IMG_4316
Kaikkien Ranskassa vierailevien pitää maistaa näitä Mie Caline -boulangerien Super cookieita, ne on maailman parhaita!!

   Eka käytiin vierailemassa yhessä museolaivassa, ja piknik-lounas vietettiin siellä laivassa ennen kuin mentiin ihan lähelle kattomaan Machines de l'île eli suomeks saaren koneet. Eka käytiin ns. karusellissa, jossa vaunuina toimi joka kalat, muut merenelävät tai vedenpäälliset oliot. Sen jälkeen käytiin kattoo sen galleria, mutta oikeesti meni vähän ohi mitä siellä puhuttiin, kun oli meillä vähän toisillemme asiaa :)
IMG_4317
Nantesin perusturistinähtävyys.
IMG_4327
Leah (USA), Marina (Argentiina), Mila (Argentiina) karusellissa :)
IMG_4341
Älä ees luule, että saisit ottaa kuvan rauhassa, jos paikalla on vaihtareita :D
IMG_4351
Galleriassa.
IMG_4357
Ceasar (Meksiko), Kate (Kanada), Katie (Uusi-Seelanti), Savannah (Kanada)
IMG_4361
Rakastan tätä kuvaa!! <3 Alkuperäisesti tää kuva oli "Uusiseelantilainen Katie suomityttöjen kanssa", mutta kun hyväksyttiin meksikopojat suomalaisiks, sitten tuli kaikki mukaan XD Parhautta!!!

   Joulumarkkinat!!! Meillä oli pari tuntia aikaa, ja hädin tuskin pientä osaa sai kierrettyä, kun oli ihan sikana porukkaa!! Käytiin suomityttöjen (Elli, Johanna, mä ja kanadalainen Kate) kanssa vielä boulangerie-reissulla hakemassa vähän herkkuja illaks.
IMG_4377
Kanadaherkkuja joulumarkkinoilla!!
IMG_4380
Kate ja Mishika (Intia)
IMG_4388
<3
IMG_4391
Käytiin moikkaa Joulupukkia!!

   Seuraavaks syötiin illallinen, hengailtiin, "harjoteltiin" talenshowta maaliskuun koko Ranskan viikonloppua varten, mulla rupes olee jo tossa vaiheessa maha kipee, pelattiin lahjojenvaihtopeli white elephant ja sain 15 suklaalettua + pinssin + takkiin ommeltavan merkin. Kun piti mennä huoneisiin, huomattiin se varkaus. Hyvin ei nukuttu (oli ihan sairaan kylmä vaikka oli kahet housut, huppari ja paita, kaks vilttiä ja nukuttiin vielä vierekkäin Ellin kaa, heheh ei huvittanu nukkuu yksin), kylmä suihku ja paha aamupala. Aamupalalla istuttiin samassa pöydässä sen varkaan kanssa ja mun numero soitti Ellin kännykkään, ei kukaan vastannu kun rupesin puhuu niille.
IMG_4420
Argentiinalaiset Joaquin ja Marina! Huomatkaa ihana lippu-viitta-tyyli!!
IMG_4425
Nauroin niin paljon, kun sain tän lahjan!!

   Kun muut lähti luistelee, mun kohdalla oli siis poliisilaitos. Sen jälkeen lounastettiin ja oli hyvää ruokaa!! Paitsi että oli pakko tankata särkylääkkeitä, koska sattu niin paljon mahaan!! Elli ja Kate oli ihania, ne osti mulle jäätelön, ja sitten kaikkien järkytykseks toisen piirin piti lähtee jo kotimatkalle!! Johanna lähti ihan liian nopeeta :( Meidän piiri teki vielä keskustassa kävelyn, käytiin kaikkien nähtävyyksien kanssa. Sitten hostellilla jouduttiin sanoo heipat, ei ollu mulla kauheen hyvät fiilikset. Oikeesti olin niin huojentunu, kun selvisin ees puoliks hengissä sunnuntaista.
IMG_4433
Viiden tähden camping-alueen ravintola :)
IMG_4435
Nam
   Jos skipataan toi varkaus, mahakipu ja niistä johtuva väsy ja huono päivä, viikonloppu oli ihana, koska ah seura oli parasta <3 Oli tosi kivaa tutustuu toiseenkin piiriinkin, ja nyt on pitkä lista kenen kaikkien luona pitäs vierailla täällä Ranskassa :)
IMG_4460
Vaihettiin Johannan ja Ellin kaa joululahjat!! Viikon päästä katotaan, mitä noista löytyy!! Muuten se varas oli pölliny myös lahjapaperissa olevan erikoisjouluvalikoima suklaarasian, ei säälittävää, mutta onneks oli jättäny Ellin ja Johannan lahjat!!!!

2 comments:

  1. SIIS c'est pas possibleeeee mitä sen varkaan päässä liikkuuuuuuuuuu!!!! Voi Nelli ja oikein herkut suomitytöt hyi elämä noi kuvat!! :D Mutta hahaha ei anneta sen häiritä, alle viikko jouluun enkä voi odottaa noita lahjoja! Oivoivoi! Tsemppiä elämääsi (maailman rumimmassa) Nantesissa <3 te quiero mucho!

    ReplyDelete
    Replies
    1. no niimpä :S haha johanna älä jaksa, oot sellanen bella donna joka kuvassa että ei mitään rajaa :D niimpä, joulufiilis päälle niin kaikki menee hyvin :) je t'aime aussi, bisous <3

      Delete